Let op, geld lenen kost ook geld

Reservatievoorwaarden

Datum van inwerkingtreding: 30/07/2020

Wanneer is uw reservatie geldig?

De reservatie is pas geldig wanneer de volledige en correcte betaling is ontvangen. U hebt de keuze om het voertuig 1 dag of 2 dagen te reserveren. Voor 1 dag dient u € 100 incl. btw te betalen en voor 2 dagen € 200 incl. btw. Het betaalde reservatiebedrag zal afgetrokken worden van het totaal te betalen bedrag van het desbetreffende voertuig.

Indien de verwerking van de reservatie nog niet gebeurd is en in tussentijd kan een verkoper van Autogroep Servayge deze wagen verkopen, heeft Autogroep Servayge het recht om deze te verkopen. Een getekende bestelbon heeft altijd prioriteit bovenop een reservatie.

Wat gebeurd er met het betaalde reservatiebedrag als u het desbetreffende voertuig dan toch niet wenst aan te kopen?

Indien u een reservatie van een voertuig hebt gedaan en u wenst toch het desbetreffende gereserveerde voertuig niet aan te kopen, dan kan u uw geld niet terugkrijgen in liquide. Wanneer u binnen een maand na reservering een ander voertuig aankoopt bij Autogroep Servayge, kunnen wij wel het reeds betaalde reservatiebedrag in mindering brengen. Kortom als u een reservatie doet en geen voertuig binnen de maand na reservering aankoopt bij Autogroep Servayge, dan bent u uw geld kwijt.

Verantwoordelijkheden

Wij zijn niet verantwoordelijk voor technische fouten.

Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden indien er technische mankementen voordoen tijdens uw betaling. De verantwoordelijke in dit geval bent u of de betreffende betalingsinstantie.

Heb je vragen of klachten i.v.m. de reservatievoorwaarden?

Contacteer ons via mail: zwevegem@autogroepservayge.be.